TOP GUIDELINES OF یبوست ت

Top Guidelines Of یبوست ت

Top Guidelines Of یبوست ت

Blog Article

تضعیف سیستم ایمنی بدن یبوست، سیستم ایمنی بدن فرد را تضعیف می‌کند. در نتیجه فرد بیشتر مستعد ابتلا به سرماخوردگی و بیماری های دیگر می‌شود.

اگر این مشکلات برای چندین هفته ادامه یابد، یبوست مزمن در نظر گرفته می‌شود. که در این صورت ممکن است فرد در معرض عوارض یبوست مانند بواسیر (هموروئید) قرار گیرد.

مصرف غذاهای حاوی فیبر : مصرف غذا های دارای فیبر داخل دستگاه گوارش را پاکسازی و مرطوب میکند همچنین مقدار مدفوع را افزایش داده و عضلات دستگاه گوارش را تقویت خواهد نمود.

معمولاً یبوست در مراحل اولیه به توصیه‌های درمانی رژیم غذایی پر فیبر و مصرف مایعات فراوان جواب داده و کنترل می‌شود.

تعریف یبوست مزمن در افراد مختلف متفاوت است. برای برخی از افراد، یبوست مزمن به معنای اجابت مزاج نادر به مدت چند هفته است. برای دیگران، یبوست مزمن به معنای زور زدن یا مشکل در دفع مدفوع است. به عنوان مثال، بسیاری یبوست مزمن را به عنوان احساس نیاز به اجابت مزاج توصیف می کنند، اما مهم نیست چقدر منتظر باشید، این اتفاق نمی افتد.

درمان یبوست شدید با آلو : آلو از دسته میوه های سرشار از فیبر است و برای رفع یبوست شدید بسیار مفید است.

پروژسترون: افزایش سطح هورمون پروژسترون در دوران بارداری، با کُند کردن حرکات روده سبب ایجاد یبوست می¬شود.

بسیاری از انواع فیبر به جذب و حفظ آب در روده کمک می‌کند. فیبر علاوه بر حجیم کردن مدفوع با نگه داشتن آب در خود مدفوع را نرم می‌کند. هم‌زمان با افزایش میزان فیبر رژیم غذایی، توصیه می‌شود که مقدار آب مصرفی روزانه نیز از حد عادی بیشتر شود.

در صورت نیاز به مشاوره، می توانید از مشاوره آنلاین دکتر جاوید ظفری، متخصص اطفال، کمک بگیرید

لوبیپروستون : این داروی با فعال کردن کانال کلرید باعث افزایش ترشح یون کلرید از سلول های مخاط روده به درون کولون روده می‌شود. سپس به دنبال یون‌های کلرید، یون‌های سدیم و آب به داخل کولون روده حرکت می‌کنند و باعث نرمی مدفوع می‌شوند.

اگر تعداد اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته باشد، فرد مبتلا به یبوست و اگر کمتر از یک بار در دانه چیا و یبوست نی نی سایت هفته باشد، فرد مبتلا به یبوست شدید است.

روشهای درمان خانگی به طور کامل در محتوا توضیح داده شده اند.

وظیفه اصلی روده بزرگ جذب آب از مواد غذایی باقیمانده در هنگام عبور از دستگاه گوارش است. سپس مدفوع (ضایعات) را ایجاد می کند.

پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی می‌کند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تست‌های تشخیصی دیگر می‌گیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماری‌ها، مصرف داروها و دیگر نشانه‌ها می‌تواند به تشخیص سریع‌تر علت یبوست کمک کند.

Report this page